Gespecialiseerd in arbeid en ontslag, echtscheidingen en mediation, huur en koop onroerend goed, geldvorderingen
Gespecialiseerd in arbeid en ontslag,
huur en koop onroerend goed
mr. Jan-Willem Koekebakker
Mr. Jan-Willem "J.W." Koekebakker

- huurrecht / onroerend goed
- arbeidsrecht

Bespreking alleen op afspraak via de e-mail of telefoon.

T: 06 15 082 113
E: koekebakker@raadhuis-advocatuur.nl
Jan-Willem Koekebakker studeerde rechten in Nijmegen. Hij was in Arnhem werkzaam bij het Buro voor Rechtshulp en sinds 1989 als advocaat. Vanaf 2000 voert hij zijn praktijk in Ede en Wageningen. In 2008 was hij een van de oprichters van Raadhuis Advocatuur.
Hij heeft affiniteit met de civiele praktijk zowel voor ondernemers als particulieren. In het bijzonder heeft hij ervaring in het huurrecht/onroerend goed, arbeidsrecht en personen- en familierecht. Hij is lid van de specialisatievereniging Vereniging Huurrecht. Vanaf mei 2019 is hij nog uitsluitend werkzaam in het arbeidsrecht en huurrecht.
Jan-Willem heeft bestuurservaring, onder meer als toezichthouder van stichting Passade in Arnhem en als bestuurslid van stichting Welvada in Wageningen en Stichting Inter-Lokaal in Nijmegen en van 2006 tot 2017 als secretaris/bestuurder van het Nationaal Comité Herdenking Capitulaties 1945 Wageningen (kortweg: ‘Wageningen 45’). Hij is voorzitter van de Klachtencommissie Woningcorporaties Arnhem e.o., en lid van de Klachtencommissie Woningcorporaties Regio Utrecht.